Ingezonden bericht van een kansloze slaaf

Ingezonden bericht van een kansloze slaaf

Van : Petertje
Datum : 08-21-17 21:44
Onderwerp : hulp nodig bij impotent worden/maken voor een superieure vrouw

Inhoud :
Zeer geëerde Meesteres Marijke,

Mijn naam is Peter (tje). ik ben 44 jaar en ben nog maagd. Dit is niet mijn keuze geweest tot 2 weken terug. mijn huidige vriendin vertelde mij waarom we nog geen sex hebben gehad. we zijn nu 5 jaar bij elkaar. ik kwam 2 weken geleden terug van mijn werk en mijn vriendin en 2 van haar vriendinnen zaten bij ons aan de keuken tafel. Volgens mijn vriendin werd het tijd dat de waarheid op tafel kwam. ze vertelde mij in niet misverstane woorden dat ik met haar nooit sex zou hebben omdat ik een te kleine piemel heb. Haar vriendinnen lagen dubbel van het lachen en vroegen om bewijs. mijn vriendin zei toen dat ik mijn broek moest laten zakken en uitdoen zodat iedereen mijn nutteloze pikkie kon zien. ik sputterde eerst nog tegen maar zag al snel in dat ik beter kon doen wat mij gezegd werd. ik liet mijn broek zakken en mijn kleine pikkie stak recht vooruit en druppelde voorvocht. De dames vonden het hilarisch en zeiden dat ik geen echte vent was met zo’n klein pikkie en dat ik nooit een vrouw zou kunnen vinden die met mij naar bed wil. sterker nog ze vonden het onbeschoft dat ik daar met een klein stijf pikkie stond die nog lekte ook. mijn vriendin vertelde aar vriendinnen dat ik ook een laarzen en hoge hakken fetish heb hetgeen ze nog meer aan het lachen maakte. vervolgens stond ze op ging voor mij staan en schopte mij 2x hard in mijn balletjes. toen ik op mijn knieen zakte duwde zij mij op mijn rug zette haar hak op mijn te kleine pikkie en zei dat ik en mijn pikkie daar thuis hoorde. ze vertelde toen tevens dat ze al een 4 jaar een sex relatie had met een echte man die haar wel sexueel kon bevredigen. 1 van haar vriendinnen kwam toen met het idee om mj impotent te maken. tenslotte heeft geen enkele vrouw iets aan mijn te kleine pikkie behalve om haar laarzen en schoenen aan af te vegen. ze maakte een papier waarin ik met de eisen van mijn vriendin akkoord ga. Ik wil haar niet kwijt want ik hou van haar. ze heeft mij de opdracht gegeven om erachter te komen hoe ik impotent kan worden gemaakt. wanneer ik impotent ben maak ik me namelijk meer zorgen om het welzijn van mijn vriendin ipv mijn eigen welzijn. ik mocht vanavond contact met u opnemen met de vraag of u mij impotent wil maken of wilt helpen impotent te worden waarbij u elk middel mag gebruiken om het voor elkaar te krijgen. Tevens hoop ik dat u mij wilt vernederen en mij leert dienstig te zijn naar superieure vrouwen. Ik hoop dat u mijn noodkreet serieus neemt. ik weet nu dat ik geboren ben om superieure vrouwen zoals u zelf te dienen. Ik wil niets liever superieure vrouwen dienen en mij overgeven aan de wil van een superieure vrouw.

Excuses voor het lange verhaal maar dan weet u van de hoed en de rand. hopende dat u mij wilt helpen en vernederen verblijf ik.

Zeer hoogachtend,

Petertje met het nutteloze te kleine pikkie. (mijn vriendin vond dat ik dat er bij moest zetten)

BOXNUMMER 619