De toekomst voor een kansloze slaaf

De toekomst voor een kansloze slaaf

Van : Petertje
Datum : 08-23-17 22:13
Onderwerp : RE : hulp nodig bij impotent worden/maken voor een superieure vrouw

Inhoud :
Zeer geeerde Meesteres Marijke,

ik wil u in eerste instantie hartelijk danken voor de tijd die u heeft genomen om met mij mijn nieuwe relatie perikelen te bespreken. het is een eer om met een superieure vrouw als u te mogen spreken en uw advies te mogen vragen en te gelijk de bevestiging te krijgen dat mijn nutteloze pikje niets voorstelt. Dat u begrip kan opbrengen voor het feit dat mijn vriendin mij haar cuckold heeft gemaakt en ik altiijd een maagd zal blijven.

ik wil u tevens bedanken voor het feit dat u op vezoek van mijn vriendin wilt helpen om impotent te worden. Ik heb uw adviezen (kuisheidgordel extra small, brandmerken, buttplug, en hormonen voorgesteld aan mijn vriendin. natuurlijk heb ik ook gezegd dat u eventueel bereid bent om de kuisheidgordel persoonlijk bij mij om te doen, en het bewaren van de sleutel aan haar over te laten.

het telefoongesprek met mijn vriendin ging als volgt.

ik: Lieverd, Meesteres Marijke heeft onsze relatie op haar blog gezet en ik heb haar net gesproken. waar zit je want ik wil je graag het een en ander uitleggen.

vriendin: ben je lieverd niet cucky, ben bij Machteld en Rachel en Erik. je staat op de speaker. maak het kort want we gaan zo de eerste condooms voor je vullen mijn cumdump. morgen ochtend krijg jij je happy meal!!!

ik: ja Charlotte ik zal gereed zijn. Meesteres Marijke heeft mij verteld over vrouwelijke hormonen. daar word je zeker impotent van. nadeel is wel dat ik ook borstjes krijg.

vriendin: nee geen borstjes voor jou. ik wil je omgevormd hebben tot deurmat en pedaalemmer voor gebruikte condooms. ik zal je in je ballen trappen iedere keer wanner je kleine pikkie stijf wordt. na verloop van tijd gaat dat lulletje van je pijn associeren met stijf worden en blijft ie van zelf slap.

Machteld; ben je al bekomen van die trappen in je ballen van eergisteren. dat druipende pikkie van je was aardig snel slap he. die hak van Charlotte op je pikje en je gesmeek om vergiffenis. je bent een loser, en een maagd forever!!! geen vrouw die je pikkie wil gebruiken behalve als deurmat, sukkel.

ik: ja juffrouw Machteld u heeft gelijk. ben een loser met zo’n lullig pikje.

Charlotte: die butt plug en die kuisheid gordel lijkt me een prima plan. als Meesteres Marijke denkt dat het een goed idee is moeten we dat zeker doen. kan je ook niet meer met je zelf spelen. tenslotte ben je geen echte man, maar een cuckold. wanneer Meesteres Marijke je terwijl ze hem omdoet ook tot op het bot vernedert zou ik zeggen maak maar een afspraak. Eric is het er mee eens. hoeft hij zich geen zorgen te maken dat jij illusies hebt mij ooit eens te neuken. je pikkie gaat worden opgesloten.

Eric, laat die sukkel nou oprotten want we hebben nog heel wat condooms te vullen vanavond. proef je ook eens het zaad van een echte man droplul.

ik: Charlotte, je bent heel druk hoor ik. ik ga Meesteres Marijke informeren dat de gordel in orde is wanneer zij hem om doet. dank je wel en veel plezier nog vanavond. ik zal morgen klaarzitten bij de deur. hoe laat kom je morgenochtend thuis want ik moet naar mijn werk.

Charlotte, ben om half acht thuis. jij zit dn op je knieen bij de deur benen wijd. maak je geen zorgen cucky, ik neem je ontbijt voor je mee. trap in je ballen, pedaalemmer bek open en yummie proteine shake voor jou!!!! tot morge loser, en denk eraan niet met je zelf spelen vanavond. ga mn laarzen maar schoonlikken ben je nuttig bezig.

ik: ja Charlotte, voor jou alles.

klik, tuut, tuut, tuut,tuut

hoogachtend,

Petertje (met het kleine nutteloze pikje)

BOXNUMMER 619