Welke domina kies jij?

Welke domina kies jij?

Het imago van de sm-meesteres

Wat zoek je in een meesteres en waar gaat jouw voorkeur naar uit? 

Enkele jaren geleden werd mij weleens verweten dat ik geen echte meesteres zou zijn. Niet dominant genoeg, niet sadistisch genoeg. Deze beschuldigingen kwamen uitsluitend van zogenaamde slaafjes die nog nooit een sm-sessie van mij hadden meegemaakt. Het was gebaseerd op aannames, fotos’, filmpjes, teksten etc. De slaafjes die ik wel eens onder handen heb genomen kijken wel uit! Maar blijkbaar is het je imago waar een mening op gevormd wordt.

Imago betekent letterlijk “beeld”. Imago is het beeld wat een ander van jou heeft. Een meesteres kan bewust een bepaald imago willen neerzetten, of heeft “van nature” al een bepaalde uitstraling. Meesteressen vind je in allerlei soorten en maten. En dus zijn er nogal wat imago’s. Hier vind je een aantal prototype die mij door de jaren heen zijn bijgebleven.

strenge meesteres

De meesteres als keiharde sadist Niets is hard en extreem genoeg. Deze meesteres houdt geen rekening met jouw grenzen en gaat daar graag overheen. Extreme vernedering, genadeloze afranselsessies, brandmerken, langdurige sessies (dagen achter elkaar), etc . Leuk als fantasie, maar in de praktijk kan het ook verkeerd aflopen…

mooie meesteres

De meesteres als verleidelijke sirene Extreem slank, extreem jong en/of veel lak, leer en latex. Dit soort meesteressen leveren altijd mooie plaatjes op. Je kunt ze daarom ook vaak vinden op diverse kinky websites. Meesteressen die er minder slank, jong of knap er uitzien, moeten het echt hebben van hun skills.

reizende meesteres

De meesteres als rondreizende nomade Dominante dames die voornamelijk van stad naar stad en soms ook van land naar land trekken om hun slaafjes te kunnen bezoeken. Een reden voor dit reizend bestaan kan liggen in het feit dat goede slaven (lees: onderdanige mannen met geld) erg schaars zijn en vaak in het buitenland woonachtig zijn.

lifestyle meesteres

De life-style meesteres Een door het leven gepokt en gemazelde dominante en/of sadistische dame die van haar hobby haar levenswerk heeft gemaakt. Deze dame is voornamelijk prive aktief. Met commerciële diensten wordt niet actief geadverteerd. BDSM volgens de meesteres en haar slaaf

travo-meesteres

De Travo-en transeksuele meesteres Meesteres met wat extra. Soms met borsten, zonder borsten en met pik, zonder pik, kortom; alle variaties zijn mogelijk! Dit zijn wel extreem spannende meesteressen. Het kan dus zomaar gebeuren dat de meesteres geen strapon hoeft om te doen, om je toch flink te grazen te nemen… Een gewaarschuwde slaaf telt voor twee!

De online-meesteres Deze meesteres vind je voornamelijk op het internet. Ze zit aan de telefoon, voor de webcam en/of maakt filmpjes tegen betaling. Afspraak maken is niet noodzakelijk en altijd binnen handbereik. Een smartfoon en wat saldo op je bankrekening is het enigste wat je nodig hebt.

all-round meesteres

De combinatie-meesteres Een mengseltje van alles. Meesteressen laten zich niet in hokjes stoppen. Een Dominante dame wil wel eens van voorkeur en locatie veranderen. Van real life naar webcam, van nomade naar eigen studio of van extreme sadist naar aantrekkelijk kinky. Of gewoon alles tegelijk!

Weet jij nog een type meesteres? Laat hieronder een reactie achter!

BOXNUMMER 619