Gadgets voor aan de telefoon

Gadgets voor aan de telefoon

Hoewel real life dingen altijd leuker zijn, kun je met de huidige technische ontwikkelingen tegenwoordig dingen beleven die je vroeger niet voor mogelijk had gehouden. Een daarvan zijn de op afstand bestuurbare speeltjes. Dat kunnen chastity-producten zijn, op afstand bestuurbare dildo’s, vibrators etc. etc.

Tegenwoordig heb ik een beller die graag speelt met een op afstand bestuurbare flashlight. Flashlight betekent letterlijk zaklantaarn. Niet omdat het light geeft, maar omdat het de vorm heeft van een zaklantaarn. In deze zogenaamde zaklantaarn passen geen batterijen, maar zijn bedoeld voor iets heel anders. Eigenlijk is het een namaak-kutje. Een van siliconen gevormde sleuf met schaamlippen die het vrouwelijk geslachtsdeel nabootsten.

De desbetreffende penis-eigenaar schuift zijn lid in de siliconenvagina en wacht op dat wat er komen gaat. Ondertussen zit ik aan de andere kant van het land op mijn smartfoon te priegelen met een appje, waarmee ik aan de knopjes draai. Daardoor begint de siliconenvagina te trillen en te beven waardoor de bewegingen van de vagina enigszins nagebootst worden. Of dat enigszins lijkt op de werkelijkheid, kan ik helaas niet bevestigen. Wel kan ik garanderen dat ik hele vrolijke geluiden hoor door de luidspreker van de telefoon.

Persoonlijk vind ik dit wel een succesnummer, dus van mij mogen er wel meer gegadigden voor dit speeltje komen. Daarom deze eervolle vermelding en tevens aanbeveling voor dit spannende atribuut. Hij is niet goedkoop, maar zeker de moeite waard.

Lovense Max 2 Masturbator te bedienen met de Lovense app

Mocht je overwegen het te kopen, doe dat in mijn webshop. Dan verdien ik ook nog een centje er aan!

Wil je voordat je een aankoop doet meer weten over dit magische wondergadget? Lees dan even de uitleg van de fabrikant van de Max 2 Masturbator op deze website . Ik heb het voor het gemak alvast even door de vertaalmachine gegooid.

BOXNUMMER 619