De dames van Spuiten & Slikken aan het werk

De dames van Spuiten & Slikken aan het werk

Het is al weer een tijdje geleden, dat ik een heuse filmploeg over de vloer had. Een redacteur, twee ondernemende dames, een cameravrouw en een dame die voor de versnaperingen en de pizza’s zorgde. Ze zijn de hele dag opnames wezen maken en hebben voor een hoop lol en turbulentie gezorgd. Hoe dat begon lees je hieronder.

Het begon eigenlijk als een oproepje voor een interview. Voor het programma Spuiten & Slikken zochten ze iemand die iets wilde vertellen over het beroep als sekslijntelefoniste. Terwijl ik de redacteur aan de telefoonlijn had, vertelde hij dat hij een beetje aan het brainstormen was geweest en dat het hem eigelijk ook wel leuk leek om zelf eens een gesprek aan de telefoon te voeren. Ik reageerde daar erg enthousiast over, en hij ging er meteen mee aan de slag.

De uiteindelijke vorm kwam er ietsje anders uit te zien. Het werden de dames die uiteindelijk voor het (telefoon)blok werden gezet en ook de oppnames zijn ietsje anders geworden dan het oorspronkelijk eruit zag.

Er valt nog veel over te vertellen, maar voorlopig wilde ik het hier even bij laten…

Het zijn skere tijden. En je kan je natuurlijk aanmelden als vakkenvulsmurf. Maar er is nog een hele andere wereld aan banen, waar ze óók staan te springen om mensen: in de seks, drugs en lifestyle scene. Wat voor vacatures staan daar open? En wat moet je daarvoor kunnen? Spuiten en Slikken zoekt het voor je uit… Aan ’t Werk!

Aflevering 8: Sekstelefoniste Sekstelefoon?!

Zijn die 0906-lijnen niet allang uitgestorven? Bestáát dat nog? Nou en of… en niet zo’n beetje ook. Als je het goed aanpakt wordt je platgebeld. Maar waar begin je, hoe trek je bellers en hoe hou je ze vast? Roos en Diva worden een avondje ingewerkt door sekstelefoniste Marijke.

Met dank aan: Samenprivé en Zelfvoorhetzeggen

BOXNUMMER 619