Straffengenerator

Heb je behoefte aan straf, maar de telefoonmeesteres is niet online? Voor de meest behoeftige slaafjes onder ons bestaat er nu de straffengenerator!

Draai aan het wiel en voer de straf uit. Nog niet genoeg gestraft? Dan draai nog maar eens!

Oude telefoons zijn kinky

Tijdens het surfen op het internet, kwam ik een grappig artikel wat je met een oude telefoon kan doen. Niet zo’n telefoon met een scherm, maar zo’n originele oude uit de vorige eeuw. Met een hoorn wat je met twee handen kan vasthouden en een robuuste kast met draaischijf.

Ken je ze nog? Wellicht heb je er ook nog eentje thuis liggen op zolder. Bellen doe je er allang niet meer mee. De vaste telefoonlijn heeft plaatsgemaakt voor mobiel internet met 5G. Moet je het daarom maar weggooien? Welnee! Je kunt er altijd nog een muziekdoos van maken.

De uitvinder van dit leuke speeltje had er eigenlijk een ander doelgroep voor in gedachten. De wonderfoon, zoals hij het noemt, zou een mooi hulpmiddel kunnen zijn voor demente ouderen.

De Wonderfoon is een oude PTT-telefoon, type T65 (tafelmodel) of W65 (aan de wand), die is omgebouwd tot mini-jukebox met behulp van een Raspberry Pi. Als je de hoorn van de haak neemt, hoor je de kiestoon en als je daarna een nummer tussen de 0 en de 9 kiest hoor je een liedje uit het verleden, van Wim Sonneveld via Nikkelen Nelis tot Dorus en z’n jas met twee motten.

De wonderfoon is inmiddels zo’n succes, dat aan de vraag bijna niet te voldoen is. Daarom heeft men nu de mogelijkheid gegeven om de telefoon zelf inelkaar te knutselen. Dat geeft de liefhebber de mogelijkheid om helemaal zijn eigen songlist samen te stellen. Dat hoeft natuurlijk niet perse muziek te zijn, maar kunnen ook verhalen, podcast of hoorspelen (ken je ze nog?) zijn.

Niek van Weeghel heeft het originele ontwerp van de Nijmeegse ICT’er en uitvinder Leo Willems vereenvoudigt, zodat je voor 30 euro een Wonderfoon maakt. De handleiding met open source software vind je hier

Hieronder een filmpje van de werking van zo’n verbouwde telefoon. Inmiddels zijn er meer varianten van dit concept uitgewerkt en kun je kiezen uit diverse bouwtekeningen. Pak de soldeerbout en schroevendraaier: knutselen maar!

Nieuwe website: slavenstal.nl

Speciaal voor de slaafjes die graag mijn eigendom willen zijn, heb ik een nieuwe ruimte aangeschaft. Een plek waar je zorgvuldig bent opgesloten en voor iedereen te bewonderen bent. Een soort paradijs voor slaven.

Ben jij nog zoekende voor een plekje bij een strenge meesteres? Neem snel een kijkje in mijn slavenstal. Het is niet moeilijk om er op te komen. Het enigste wat je moet doen is een foto van jezelf te sturen met de volgende tekst op je buik geschreven: “Eigendom van Meesteres Marijke”. Zo simpel kan het zijn!

Er is nog plaats, dus meld je aan!

Gadgets voor aan de telefoon

Hoewel real life dingen altijd leuker zijn, kun je met de huidige technische ontwikkelingen tegenwoordig dingen beleven die je vroeger niet voor mogelijk had gehouden. Een daarvan zijn de op afstand bestuurbare speeltjes. Dat kunnen chastity-producten zijn, op afstand bestuurbare dildo’s, vibrators etc. etc.

Tegenwoordig heb ik een beller die graag speelt met een op afstand bestuurbare flashlight. Flashlight betekent letterlijk zaklantaarn. Niet omdat het light geeft, maar omdat het de vorm heeft van een zaklantaarn. In deze zogenaamde zaklantaarn passen geen batterijen, maar zijn bedoeld voor iets heel anders. Eigenlijk is het een namaak-kutje. Een van siliconen gevormde sleuf met schaamlippen die het vrouwelijk geslachtsdeel nabootsten.

De desbetreffende penis-eigenaar schuift zijn lid in de siliconenvagina en wacht op dat wat er komen gaat. Ondertussen zit ik aan de andere kant van het land op mijn smartfoon te priegelen met een appje, waarmee ik aan de knopjes draai. Daardoor begint de siliconenvagina te trillen en te beven waardoor de bewegingen van de vagina enigszins nagebootst worden. Of dat enigszins lijkt op de werkelijkheid, kan ik helaas niet bevestigen. Wel kan ik garanderen dat ik hele vrolijke geluiden hoor door de luidspreker van de telefoon.

Persoonlijk vind ik dit wel een succesnummer, dus van mij mogen er wel meer gegadigden voor dit speeltje komen. Daarom deze eervolle vermelding en tevens aanbeveling voor dit spannende atribuut. Hij is niet goedkoop, maar zeker de moeite waard.

Lovense Max 2 Masturbator te bedienen met de Lovense app

Mocht je overwegen het te kopen, doe dat in mijn webshop. Dan verdien ik ook nog een centje er aan!

Wil je voordat je een aankoop doet meer weten over dit magische wondergadget? Lees dan even de uitleg van de fabrikant van de Max 2 Masturbator op deze website . Ik heb het voor het gemak alvast even door de vertaalmachine gegooid.

Banner en linkenruil

Hoezo gek?

Ik ben toch niet gek?

Hou jij van betalen voor iets wat je niet kan meten of zien? Liever niet? Lees dan even deze onderstaande tekst.

Ik ben al een tijdje op twitter aan het spammen over bannerruil. Maar wat is een banner nu eigenlijk? Een banner is een reclame afbeelding die de bezoekers naar je website leidt. Als je elkaar banners en linken op elkaars website zet, maak je reclame voor elkaar zonder dat het je geld kost. Het is een leuke en goedkope manier om bekendheid te verwerven en traffic (internetverkeer) te genereren.Niet betalen voor google en advertenties en toch reclame

Belangrijk is dat je een website hebt, die je een beetje naar je smaak kan aanpassen. Dit kan een gratis blog zijn of een website met een domeinnaam. Het is handig als je al een beetje kennis hebt over HTML, maar het hoeft niet. Als je gewoon de stukken tekst kopieert en plaatst op de juiste plekken, dan ben je er al. Een simpele link maken is snel gedaan. Als je een banner wilt hebben, zul je wat meer werk moeten doen.

Banner maken

Met paint of een ander bewerkingsprogramma, maak je een aantrekkelijk afbeelding. Op het internet kun je online programma’s vinden die gifjes van jouw afbeeldingen maken. Op deze website bijvoorbeeld kun je bewegende banners maken. En deze website is leuk voor glitterplaatjes. Op beide sites kun je extra tekst toevoegen!

Gangbare formaten voor banners zijn de full banner (468×60 pixels), rectangle (300×250 pixels), leaderboard (728×90 pixels) en skyscraper (120×600 pixels). Zelf gebruik ik een banner van 480 x 66, welke uit te rekken of in te krimpen is op elke webpagina.

telefoonmeesteres banner
Eenmaal een banner gemaakt, kun je beginnen met de ruil. Jouw linkpartner gebruikt jouw banner om jouw link op haar of zijn website te zetten. In ruil daarvoor zet je zijn of haar banner op jouw website of blog. Vergeet niet de afbeelding te linken met het desbetreffende website zoals hierboven. 
Je kan natuurlijk ook zonder banner aan ruil doen. Dan ruil je alleen de link van je website of blog. Een link zonder afbeelding ziet er zo uit: www.telefoonmeesteres.nl

Leef je helemaal uit!

Jouw website, jouw foto’s, jouw teksten. Een aantal voorbeelden van banners kun je hieronder zien. Lijkt dit jou ook een goed idee? Maak dan ook wat gave banners voor je eigen website en dan kunnen we gaan ruilen!
Weet je niet helemaal hoe te beginnen of kom je er niet uit? Ik reageer snel via twitter of mail: telefoonmeesteres @ protonmail.com. De HTML-code van mijn banner kun je hier vinden.
<a href="http://telefoonmeesteres.nl/" target="_blank">
<img alt="aan de telefoon" border="0" width="100%" height="" title="durf jij mij te bellen? "src="http://telefoonmeesteres.nl/banner-1.gif"></a></div>

Hoe het ooit allemaal begon

Een kleine anekdote

Alweer een heel aantal jaren ben ik actief als Domina aan de telefoon en in real life. Ik ben op een heel bijzondere manier erin gerold. Eigenlijk ben ik er bewust in gestapt. Het was niet heel vanzelfsprekend dat ik iets met BDSM wilde gaan doen, want ik kende niemand in mijn omgeving die zich er mee bezig hield. Hoe ik er dan toch in kwam is een apart verhaal.

Mannen deugen niet

Mannen deugen niet, was mijn conclusie nadat ik relatie nummer 2 had beëindigd. Na een 5 jaar durend stormachtig samenzijn, kwam ik tot de ontdekking dat mijn “serieuze levenspartner” een graai had gedaan van mijn spaarrekening. Daar was meneer vervolgens vrolijk mee wezen shoppen en had een andere dame overladen met dure cadeaus. Dat ik niet blij was toen ik daarachter kwam, kun je natuurlijk wel voorstellen.

In mijn woede heb ik alle sloten van mijn huis vervangen en vervolgens de bankrekening van meneer leeg getrokken. Een hele boos telefoongesprek volgde, want meneer stond ineens met een onbruikbare bankpas bij zijn hotel. Hetzelfde hotel wat hij geboekt had om zijn nieuwste verovering te kunnen consumeren. Met een lege bankrekening maakte onze Casanova natuurlijk geen goede sier. Dat ik al zijn avonturen in zijn mailbox had kunnen volgen, heeft hij nooit geweten. (Verklap nooit het wachtwoord van je mailaccount, als je een affaire naast je huidige relatie wilt beginnen.) De woede over mijn geschonden vertrouwen was groot. Mijn wraak op deze leugenachtige dief was zoet!

Deze man had dus afgedaan en hoefde nooit meer terug te keren. En dat was niet de eerste man die er een potje van maakte. De echtgenoot uit mijn vorig huwelijk deugde nog minder en was helemaal een verschrikking. Wat had ik van mannen nog te verwachten? Helemaal niets! Ze liegen, stelen, zijn lui of agressief.

 “Mannen deugen niet… zei ik tegen een goede vriendin. Ik begin er nooit meer aan! Dan maar de rest van mijn leven zonder, maar dit werkt niet! zuchtte ik hardop. Jij geen mannen meer….? Ik geloof er niets van!antwoordde mijn vriendin. Deze opmerking stelde mij tot nadenken.

De perfecte man

Okay, okay, helemaal geen man meer is misschien niet haalbaar. Ik ben nu eenmaal een vrouw en ik heb te dealen met mijn vrouwelijke hormonen. En mijn hormonen zijn niet mals. Ze zijn heftig en hard. Ik heb een gezonde libido en ik hou van het liefhebben. Mijn hormonen hebben een voorkeur voor het verkeerde soort man. Het soort man met meer testosteron dan hersens en vaardigheden. Zeg maar gerust: de foute man. En ik moet mijn hormonen toch tevreden zien te houden, want anders gaan ze met mij aan de haal en brengen ze mij weer in problemen met de verkeerde man.

Dus wat te doen? Op zoek naar de juiste man. De perfecte man. Maar hoe ziet voor mij de perfecte man eruit? Ik pakte een leeg A4-tje en maakte een vouw in het midden. Aan de linker kant schreef ik de kenmerken waar de toekomstige man aan zou moeten voldoen. Aan de rechterkant de eigenschappen die absoluut niet wilde zien. Het resultaat was een klein half uur later klaar en ik keek er nog eens goed naar. Wat had ik allemaal opgeschreven? Een aantal kenmerken, eisen en verboden op een stuk papier, en begon mij werkelijk af te vragen waar je een man die hieraan kon voldoen, kon vinden.

Op zoek naar de ultieme slaaf

Want heel reëel gezien, was het nogal wat, wat ik had opgeschreven. Zoals gehoorzaamheid, trouw, dienstbaarheid en “gewoon doen wat ik zeg“. Eigenlijk was ik er van overtuigd dat mannen met al deze eigenschappen niet bestonden. Ja, misschien op Mars ofzo. Totdat ik mij realiseerde dat dit de kenmerken waren voor een slaaf. Na deze ontdekking kwam ik tot de conclusie dat ik toch echt mijn toekomstige levenspartner in de BDSM moest gaan zoeken. En zo begon mijn zoektocht naar de ultieme slaaf.

Hoe deze zoektocht uiteindelijk afliep weten we inmiddels. Ik heb al weer 8 jaar mijn vaste slaaf waarmee ik ook ben getrouwd. En net als in al mijn vorige relaties was ik degene die het huwelijksaanzoek deed. Heel veel dingen in mijn huidige huwelijk doe ik nog precies hetzelfde als in mijn vorige relaties, alleen nu met het verschil dat het ook past bij mijn (onderdanige) levenspartner. En natuurlijk is mijn slaaf niet perfect. Natuurlijk is hij niet 100% onderdanig 24 uur per dag en doet soms ook gewoon heel eigenzinnig zijn eigen ding. Het zou saai worden als hij helemaal perfect zou zijn. Niets om op te fitten of over te mopperen. Saaaaaaaaaaai…!

Wat voor spannende avonturen ik allemaal tijdens de jaren daarvoor heb meegemaakt, zal ik nog weleens een keertje vertellen. Maar dit is in ieder geval het verhaal achter mijn eerste stappen als Domina.

Een pleidooi voor de weifelende onderdanige man

Droom of werkelijkheid?

“Maar tussen droom en werkelijkheid staan wetten in de weg en praktische bezwaren en ook weemoedigheid die niemand kan verklaren en die des avonds komt wanneer men slapen gaat.” Willem Elsschot (1882-1960) 

Zo, ik sla jullie even met een klein stukje literatuur (he, bah, vies!) om de oren. Hoewel ik in het dagelijkse leven ver van boeken wegblijf, is deze zin toch ergens blijven hangen. Hij schijnt ook vaak geciteerd te worden, dus wellicht heb jij hem ook ergens eerder gelezen. En anders: bij deze. Waarom dit citaat best wel populair is, komt omdat het toch vrij herkenbaar is. Iedereen heeft weleens een stille droom gehad, die hij of zij toch maar niet uitvoerde. Want, ja… waarom eigenlijk niet?

Verlangen

Vaak als ik ’s nachts online ben, krijg ik ze weleens in mijn chatroom binnen. Of aan de telefoon. Van die slaafjes, eenzaam en hongerig naar een allesomvattende beleving, Als ze zeker weten dat niemand ze kan horen of zien, dan jagen ze naar de ultieme beleving die al hun wensen en dromen kan bevredigen. Want hun verlangens zijn duister, pervers en niet te begrijpen voor elk weldenkend mens.

Hoelang heb je er al mee rondgelopen? Vanaf welke leeftijd zijn je fantasieën ontstaan? En hoe groot is je verlangen in al die jaren geworden? In het dagelijkse leven doe je een masker op en probeer je aan alle verwachtingen te voldoen die de maatschappij je stelt. Het gaat heel lang goed. Je maakt je opleiding af en je zorgt dat je die baan krijg. Een relatie met een partner mag niet ontbreken en wellicht kom je ook nog aan kinderen toe. En dan, als je alles hebt, biedt zich het grote gapende gat aan; je verlangen. Het verlangen naar datgene wat je in deze maatschappij niet mag verlangen. Overdag zul je nog wel wat afleiding kunnen vinden, maar ’s nachts als niemand kijkt, lig je te woelen in je bed. Want wat zou je toch graag juist dat ene willen beleven…

Kleur bekennen

En ja, wat doe je dan? Je belt of camt heimelijk met een dame die zegt jou te begrijpen en je vertelt al je zielenroerselen. Je bent blij je diepste geheimen met iemand te kunnen delen en je lucht je hart. Iemand die jou begrijpt. Iemand die jou aanvoelt en met jouw fantasie mee wil gaan. Want ja, ooit was dat voor haar ook slechts een fantasie en een verlangen. Maar ergens in haar leven heeft zij een besluit genomen de stap naar de realiteit te nemen. En vanaf de andere kant van de fantasie, haar werkelijkheid,, staat zij jou te woord en reikt zij jou een hand toe.

Want je diepste verlangen blootleggen is eng. Het vraagt vertrouwen. En begrip. Begrip wat overdag vaak ontbreekt, is in de nacht soms wel te vinden. Niet alleen voor een ander, maar vooral ook voor jouzelf. Kun jij je eigen verlangen accepteren? Jouw morbide, extreme, perverse of ranzige fantasie? De fantasie die jou doet ervaren dat je echt helemaal jezelf bent en leeft, in plaats van wordt geleefd. De fantasie waarvan je terdege bewust bent dat deze niet geaccepteerd zal worden door de boze buitenwereld. De fantasie waarvan je ouders misschien al in je jonge kinderjaren je hebben meegegeven weerzinwekkend te vinden en af te wijzen. Het kleine stemmetje in je hoofd, wat jou je schuldig doet voelen over de gevoelens die je hebt.

Durf jij te voelen wat je verlangt? Durf jij te zijn wie je bent?

De confrontatie

Vergis je niet, ik sta slechts aan de andere van deze fantasie, namelijk de kant van de realiteit. Maar ook ik heb een periode gehad van fantaseren en verlangen. De stap van fantasie naar werkelijkheid heeft mij veranderd, heeft mijn situatie veranderd. Ik ben niet geworden zoals ik ben opgevoed. De normen en waarden zijn echt wel een beetje anders geworden dan dat ik ze van huis uit heb meegekregen. Toch heb ik in de spiegel naar mijzelf moeten kijken om te kunnen accepteren wie ik ben en om te kunnen doen wat ik nu doe. Ik ben gewoon een stronteigenwijs stuk vreten die ontzettend veel plezier heeft in het sarren van mensen. Dat is niet echt een leuke eigenschap, maar het maakt mij een uitstekende domina.

En dan jij, aan de andere kant van de internetverbinding of telefoonlijn. Zoekend naar bevrediging voor jouw ultieme fantasie, durf jij naar jezelf te kijken? Durf jij de confrontatie met jezelf aan? Of blijft het slechts een droom die in jouw nachtelijke uren bestaat? Want begrijp me goed, het valt niet mee de consequenties te dragen van het realiseren van je droom. De werkelijkheid gaat er echt anders door uit zien. Je weet alleen niet hoe. Misschien valt het mee. Misschien valt het tegen. Naar welke kant zal de weegschaal doorslaan?

De eeuwige zoektocht

Vaak genoeg nodig ik zo’n smachtend en aarzelend slaafje uit. “Kom anders eens een keertje langs. Je mag kiezen; koffie of klappen. Allebei mag ook…” In al die jaren is het aantal onderdanige heren, wat mij ooit heeft opgezocht slechts op een hand te tellen. Er zijn slaven die hun droom koesteren als hun belangrijkste bezit en jarenlang spelen met de fantasie deze ooit in vervulling te brengen.

Zolang jij niet in de spiegel durft te kijken naar je zelf, zolang je niet de stap durft te zetten naar de realiteit, zul jij niet verder komen dan fantaseren over een beleving die je nooit gaat meemaken. Maar misschien hoeft dat ook niet voor jou en is dit genoeg. Misschien haal jij al voldoende bevrediging uit het fantaseren zelf. Dat kan natuurlijk ook. Als jij graag aan de andere veilige kant wilt blijven, vind ik dat helemaal prima.

Ik voer mijn ultieme fantasie (snode plannetjes) uit en vanuit de positie van de werkelijkheid en maak je graag deelgenoot van mijn wereld. Je mag met mij bellen en cammen. En als je een heel lief onderdanig slaafje bent, dan nodig ik je uit voor koffie of klappen. Maar je hoeft niet te komen als je niet durft…

Slaven: allerlei soorten en maten

Online en real life

Het belangrijkste onderscheid

Naar aanleiding van mijn vorige post, over het imago van de meesteres, kreeg ik een reactie om meer te schrijven. Dat kan. Mijn eerste ingeving voor een volgend thema was het onderwerp slaven. Want vooral slaven heb ik je in allerlei soorten en maten. En nog wel heel veel meer soorten dan meesteressen. Daarom zal ik aan dit thema een aantal bloggen gaan wijden. Hoeveel het uiteindelijk gaan worden, daar zullen we dan wel achter komen.

Internet of realiteit

Allereerst maak ik een snoeihard onderscheid tussen online slaafjes en real life slaafjes. Real life betekent letterlijk: echte leven. In de realiteit dus. Online betekent op het internet. Zo makkelijk als een dominante dame van situatie en positie kan veranderen, zo stug lijken onderdanige mannen in hun beleving te zijn. Een slaaf wat voornamelijk real life aktief is, haalt meestal zijn neus op voor een online sm-sessie. En een slaaf die voor de webcam of aan de telefoon aan zijn trekken komt, durft vaak niet de stap te zetten voor een real-life avontuur. Heel veel tussen zit er vaak niet. Het is niet anders.

Soorten slaven

Ik sprak ooit eens een commerciële meesteres over dit onderwerp. Volgens haar bestonden er twee soorten slaven: masochistische slaven en niet-masochistische slaven. Wat is eigenlijk een masochistische slaaf?

als fantasie, maar in de praktijk kan het ook verkeerd aflopen...

De pijnslaaf
Masochiste slaven gaan voor de pijn en kicken erop. Voor hen geldt: pijn is fijn. Dit zijn de extremisten onder de slaven en zijn daarom ook een geliefd onderwerp voor foto’s en films. Dit zijn vaak ook de mazzelaars onder de slaven, want sm-meesteressen bieden vaak gratis sessies aan, in ruil voor wat prikkelende foto’s en films waarmee ze haar imago kan opvijzelen.

De rest van de slaven onderscheid zich in uiting en beleving. Ook het gedrag van de betreffende slaven kan erg verschillen van elkaar. De ene slaaf wil graag opdrachten uitvoeren, terwijl een andere slaaf alleen maar vastgebonden en opgesloten wil zijn. Ik heb hieronder vooral een onderscheid willen maken in beleving en behoefte.

De vernederslaaf
Deze slaaf kickt op vernederingen. Hij wil uitgescholden worden of vernederende opdrachten moeten uitvoeren. Alles om een gevoel van minachting te kunnen krijgen. Alleen het laagste van het laagste is goed genoeg. Dit soort slaven kun je zowel real life als online tegenkomen.

De lustslaaf
Deze slaaf stelt zich voor 100% in dienst van het seksueel genot van de meesteres. In mijn optiek niet een echte slaaf. Ik schat dat ongeveer 80% van de mannelijke bevolking onder deze noemer geschaard kan worden. De dubbele agenda van deze zogenaamde slaaf ligt voornamelijk in zijn eigen seksueel genot.

De gelegenheidsslaaf
Deze slaaf is alleen onderdanig als het hem uit komt. Hij is veelal dominant van aard, maar heeft af en toe de behoefte om de touwtjes uit handen te geven. Deze slaven tref je vaak in het commerciële circuit. Van een life-style kunnen we hem absoluut niet beschuldigen.

De onderdanige slaaf
Deze slaaf is van nature onderdanig. Een eigen vaste meesteres is voor deze man de ultieme droom. Hij zal nooit dominant uitvallen en vaak ook in zijn gewone dagelijkse leven zich nederig opstellen. Dit soort onderdanige mannen zijn heel geschikt als huishoudslaaf en dergelijke. Het is dan vaak ook een soort van life-style.

De relslaaf Deze slaaf ziet de relatie met zijn meesteres als een krachtmeting. Net als de vernederslaaf, wil deze slaaf graag op zijn plek worden gezet, alleen met dit verschil dat deze slaaf actief de meesteres uitdaagt om druk of geweld uit te oefenen. Deze slaaf is pas gelukkig als hij zeker weet dat zijn meesteres sterker is dan hijzelf.

De travoslaaf
Gedwongen of niet, deze slaven worden altijd erg blij als ze als dame (slet) gekleed zijn. Sommige heren zijn erg bedreven in het verkleden, anderen nemen met kort rokje en een paar aftandse kousen al genoegen. Vaak zit er een seksuele lading bij en willen de sletjes tot (bi)-sexuele diensten gedwongen worden, maar er zijn ook travoslaven die dat niet hebben.


De fetisjist
Dit soort slaven kicken op een bepaald voorwerp of materiaal. Dat kan het in de BDSM-wereldje het bekende lak, leer en latex zijn, maar ook panty, wol, bont, (zweet)voeten, sigaretten(rook) etc. Noem het maar op, je kunt het zo gek niet bedenken. Voor een meesteres die een van deze dingen met haarzelf combineert, gaan deze slaven helemaal uit hun bol. Ook dit soort slaven kun je zowel in real life als online vinden.

De geldslaaf
Deze slaaf vind het heerlijk om een dominante dame in de watten te leggen en maakt graag wat geld over op haar bankrekening om dit te realiseren. Behalve geld kan het natuurlijk ook gaan om dure parfum, sieraden, kleding en mooie spullen. Hij kan het haar schenken of zij neemt hem mee uit winkelen, waarbij zij koopt en hij betaalt. Lijkt bijna op een gewone man, nietwaar?

De combinatieslaaf
Slaven kunnen meer dan een kick tegelijkertijd hebben. In het geval van de gedwongen travoslaaf met biseksuele diensten, zit er zeer zeker een aspect van vernedering bij. Een onderdanige slaaf is (mits financieel draagkrachtig genoeg) zeer geschikt als wandelend pinautomaat. Een gelegenheidsslaaf kan heel goed een vervelende relslaaf zijn en masochistische slaaf kan ook heerlijk op vernedering kicken. En welke slaaf wordt er nu niet een beetje opgewonden van lak, leer of latex?

Zoals je ziet zijn er een heleboel soorten slaven. De vrouwelijke variant hierop is de slavin, welke idem dito in dezelfde soorten aanwezig zijn. Echter slavinnen zijn bijzonder zeldzaam en verdienen daarom een apart hoofdstuk. Mocht ik nu nog een categorie vergeten zijn, waarvan jij vind dat die niet mag ontbreken, laat dan hieronder een reactie achter!

Welke domina kies jij?

Het imago van de sm-meesteres

Wat zoek je in een meesteres en waar gaat jouw voorkeur naar uit? 

Enkele jaren geleden werd mij weleens verweten dat ik geen echte meesteres zou zijn. Niet dominant genoeg, niet sadistisch genoeg. Deze beschuldigingen kwamen uitsluitend van zogenaamde slaafjes die nog nooit een sm-sessie van mij hadden meegemaakt. Het was gebaseerd op aannames, fotos’, filmpjes, teksten etc. De slaafjes die ik wel eens onder handen heb genomen kijken wel uit! Maar blijkbaar is het je imago waar een mening op gevormd wordt.

Imago betekent letterlijk “beeld”. Imago is het beeld wat een ander van jou heeft. Een meesteres kan bewust een bepaald imago willen neerzetten, of heeft “van nature” al een bepaalde uitstraling. Meesteressen vind je in allerlei soorten en maten. En dus zijn er nogal wat imago’s. Hier vind je een aantal prototype die mij door de jaren heen zijn bijgebleven.

strenge meesteres

De meesteres als keiharde sadist Niets is hard en extreem genoeg. Deze meesteres houdt geen rekening met jouw grenzen en gaat daar graag overheen. Extreme vernedering, genadeloze afranselsessies, brandmerken, langdurige sessies (dagen achter elkaar), etc . Leuk als fantasie, maar in de praktijk kan het ook verkeerd aflopen…

mooie meesteres

De meesteres als verleidelijke sirene Extreem slank, extreem jong en/of veel lak, leer en latex. Dit soort meesteressen leveren altijd mooie plaatjes op. Je kunt ze daarom ook vaak vinden op diverse kinky websites. Meesteressen die er minder slank, jong of knap er uitzien, moeten het echt hebben van hun skills.

reizende meesteres

De meesteres als rondreizende nomade Dominante dames die voornamelijk van stad naar stad en soms ook van land naar land trekken om hun slaafjes te kunnen bezoeken. Een reden voor dit reizend bestaan kan liggen in het feit dat goede slaven (lees: onderdanige mannen met geld) erg schaars zijn en vaak in het buitenland woonachtig zijn.

lifestyle meesteres

De life-style meesteres Een door het leven gepokt en gemazelde dominante en/of sadistische dame die van haar hobby haar levenswerk heeft gemaakt. Deze dame is voornamelijk prive aktief. Met commerciële diensten wordt niet actief geadverteerd. BDSM volgens de meesteres en haar slaaf

travo-meesteres

De Travo-en transeksuele meesteres Meesteres met wat extra. Soms met borsten, zonder borsten en met pik, zonder pik, kortom; alle variaties zijn mogelijk! Dit zijn wel extreem spannende meesteressen. Het kan dus zomaar gebeuren dat de meesteres geen strapon hoeft om te doen, om je toch flink te grazen te nemen… Een gewaarschuwde slaaf telt voor twee!

De online-meesteres Deze meesteres vind je voornamelijk op het internet. Ze zit aan de telefoon, voor de webcam en/of maakt filmpjes tegen betaling. Afspraak maken is niet noodzakelijk en altijd binnen handbereik. Een smartfoon en wat saldo op je bankrekening is het enigste wat je nodig hebt.

all-round meesteres

De combinatie-meesteres Een mengseltje van alles. Meesteressen laten zich niet in hokjes stoppen. Een Dominante dame wil wel eens van voorkeur en locatie veranderen. Van real life naar webcam, van nomade naar eigen studio of van extreme sadist naar aantrekkelijk kinky. Of gewoon alles tegelijk!

Weet jij nog een type meesteres? Laat hieronder een reactie achter!

Call Now ButtonPrivénummer 619